Heb je een eigen bedrijf of ben je verantwoordelijk voor de inzetbaarheid en vitaliteit van medewerkers? Massage is bewezen effectief voor het fysieke en geestelijke welzijn van medewerkers! Ik draag daar graag mijn steentje aan bij. Je kunt me inhuren voor bedrijfsmassage. Dan kom ik op een vaste dag of dagdeel bij jouw organisatie masseren. Het enige dat ik nodig heb is een ruimte voor mijn massagetafel. De ervaring is dat deze voorziening door medewerkers zeer gewaardeerd wordt en ze zich na afloop fitter en energieker voelen. Voor een relatief beperkt bedrag kun je als werkgever een bijdrage leveren aan de inzetbaarheid en productiviteit van jouw mensen!

Misschien ben je lid of zit je in het bestuur van een sportvereniging of –club? Dan kun je mij ook inhuren als masseur en/of verzorger tijdens wedstrijden of toernooien.

Organiseer je een (bedrijfs)evenement? Veel bezoekers vinden het heerlijk als ze zich tijdens zo’n dag kunnen laten masseren.

Omdat elke situatie weer anders is, maak ik hiervoor graag een afspraak op maat, passend bij jouw doelstellingen en budget.

kortingsactie 20 van Alphen