Als je traint voor een race, loop of wedstrijd, wil je natuurlijk dat je lichaam en je spieren in topvorm zijn. Met een sportarrangement geef je jezelf het beste in aanloop naar en na afloop van de prestatie die jij gaat leveren en verminder je de kans op blessures.

 

 

Wat houdt een sportarrangement in?

Met een sportarrangement krijg je drie massages van 60 minuten. Twee massages voor de sportprestatie en één erna.

De eerste massage is gericht op het in optimale conditie brengen van je spieren. Daarbij kijk ik uiteraard ook of er misschien sprake is van beginnende blessures. Ook deze worden tijdens de massage behandeld. Deze massage is over het algemeen wat intensiever. Zo raken de spieren goed doorbloed. Ook zal ik eventuele verklevingen en triggerpoints behandelen. Dit zorgt ervoor dat je spieren weer helemaal soepel worden en optimaal kunnen presteren.

De tweede massage vindt een paar dagen voor de sportprestatie plaats. Deze behandeling is minder intensief dan de eerste. De spieren krijgen een laatste boost om in wedstrijdvorm te komen. Ook zal ik speciaal die  spieren masseren die  tijdens de wedstrijd zwaar belast worden.

De derde massage plannen we na de wedstrijd. Deze massage is gericht op het verminderen van spierpijn, afvoeren van afvalstoffen en ontspanning van de belaste spieren. Zodat je snel weer terug bent op het niveau van voor de wedstrijd.

Met het inplannen van de afspraken houd ik uiteraard rekening met jouw trainingsschema en jouw doelen zodat de massage optimaal voor jou gaat werken.

Kijk hier voor mijn tarieven.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.