Je bent van harte welkom bij Muscles and more. Als je een afspraak hebt, zijn er een aantal huisregels om jouw bezoek zo prettig en veilig mogelijk te laten verlopen.

Algemene huisregels

 1. Ik werk alleen op afspraak. Je kunt een afspraak maken op verschillende manieren: via mijn online agenda op www.musclesandmore.nl, telefonisch, whatsapp, Facebook messenger of e-mail. Mijn telefoon staat op stil als ik afspraken heb. Ik beantwoord jouw oproep of berichtjes doorgaans binnen 24 uur.
 2. Het kan gebeuren dat je door onvoorziene omstandigheden niet naar de afspraak kunt komen. Tip: verschuif je afspraak naar een latere datum. Daarmee voorkom je annuleringskosten. Of nodig iemand anders uit om je afspraak over te nemen. Win-win! Lukt dit niet, dan kun je  jouw boeking tot 24 uur van tevoren kosteloos annuleren. Heb je de boeking vooraf online betaald? Dan krijg je bij annulering tot 24 uur van te voren volledige terugbetaling.
 3. Bij annulering binnen 24 uur van te voren reken ik 100% van de behandelkosten. 
 4. Bij niet verschijnen op een afspraak zal ik de volledige behandelkosten berekenen. 
 5. Denk aan je persoonlijke hygiëne voordat je naar je afspraak gaat.
 6. Kom op tijd naar je afspraak. Niet te laat, maar ook niet te vroeg. Er is  geen wachtkamer aanwezig.
 7. Mijn behandelkamer bevindt zich op de eerste etage en is daarom niet toegankelijk voor rolstoelen.
 8. Rust en ontspanning zijn essentieel bij een massage. Ik verzoek je daarom je telefoon op stil te zetten tijdens je bezoek.
 9. Betaling bij voorkeur via een betaalverzoek of iDEAL. Betaling met iDEAL is mogelijk als je ervoor kiest om via de online agenda vooruit te betalen. Kies je voor ‘betaling in salon’ of heb je op een andere manier een afspraak gemaakt, dan ontvang je na afloop van de behandeling een betaalverzoek.
 10. Bij je eerste afspraak begin ik met een korte intake. Daarbij vraag ik naar de aanleiding/doel van je afspraak, eventuele klachten, blessures, allergieën en medicijngebruik. Als je op het moment van de afspraak bij een andere zorgverlener (specialist, fysiotherapeut etc.) onder behandeling bent, dan verzoek ik je dit aan te geven. Deze gegevens worden niet met derden gedeeld. Bij acute blessures of ziektes is het raadzaam om eerst je huisarts te raadplegen voordat je een afspraak maakt.
 11. Muscles and more is niet verantwoordelijk voor verlies of beschadiging van persoonlijke eigendommen.
 12. Muscles and more is niet aansprakelijk voor bij- en of nawerkingen die mogelijk het gevolg kunnen zijn van de behandeling. Mocht je niet tevreden zijn over de behandeling, dan ga ik graag met je in gesprek. Als we er niet uitkomen, dan kun je een beroep doen op de Wet Kwaliteit Klachten en Geschillen Zorg (Wkkgz).
 13. Het privacyreglement is van toepassing