Lomi Lomi is oorspronkelijk afkomstig uit Hawaii. Lomi betekent in het Hawaïaans dan ook massage. Ook in Nederland is deze vorm van massage de afgelopen jaren steeds populairder geworden. De Lomi Lomi massage heeft een stimulerende werking op de spieren, de zuurstofvoorziening van je lichaam, het zenuwstelsel, de bloedsomloop en de organen en het stimuleert het de afvoer van afvalstoffen. Na een Lomi Lomi massage voel je je als herboren.

Tijdens een Lomi Lomi behandeling maakt de masseur lange, vloeiende bewegingen, niet alleen met de handen, maar vooral ook met de onderarmen. Vergelijk het met de golven van de zee. Het idee is dat deze golvende bewegingen spanningen uit het lichaam wegspoelen en de energie weer laten stromen. Lomi Lomi is daarom vooral een op ontspanning gerichte massage. Naast de fysieke effecten, is deze vorm van massage ook heel kalmerend en zal het negatieve emoties verminderen. Het lichaam wordt rustig en komt in het eigen harmonische, natuurlijke ritme.

'Ik kon weer aarde en rust vinden in mijzelf na de Lomi Lomi massage. Dank je wel Marjan'.
Marianne

Hoe werkt een Lomi Lomi massage?

Lomi Lomi massage is een volledige lichaamsbehandeling die uitgevoerd wordt met mooie, lange, vloeiende bewegingen, waarbij voornamelijk met de onderarmen wordt gemasseerd. Merk ik dat er blokkades of verkrampingen zijn, dan zal ik de Lomi Lomi technieken afwisselen met bijvoorbeeld deep tissue techniek. Die is erop gericht om gespannen weefsels weer los te krijgen. Maar dit gebeurt op een zachte manier, en is nooit pijnlijk. Het is aanvullend op de Lomi Lomi massage, zodat je nog steeds het kalmerende effect ervaart maar tegelijkertijd vastzittende of verkrampte spieren weer kunnen ontspannen. Boek eens zo’n heerlijke Lomi Lomi massage en ervaar de intense ontspanning!

Meer massages:

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.