Naast sportmassage geef ik ook klassieke ontspanningsmassages. Veel mensen hebben een druk bestaan. Dat hoeft niet persé tot klachten te leiden maar kan bijvoorbeeld wel mentale of fysieke stress of met zich meebrengen. Je voelt je misschien opgejaagd en rusteloos. Dat kan ook zijn weerslag hebben op je fysieke gesteldheid. Dan is het de hoogste tijd voor een ontspanningsmassage!

De voordelen van ontspanningsmassage

Een ontspanningsmassage zorgt voor een snelle afvoer van afvalstoffen, waardoor je bloedcirculatie verbetert. Daardoor kunnen stijve of verkrampte spieren weer ontspannen.. Door het effect van lichamelijke ontspanning, glijdt ook de stress van je af. Met een ontspanningsmassage verbeter je niet alleen je fysieke systeem, maar kom je ook geestelijk weer tot rust. Je gaat als herboren weer naar huis en voelt de positieve energie weer stromen!

Hoe werkt ontspanningsmassage?

Voordat de behandeling begint, zal ik je vragen naar specifieke wensen of klachten. Daar stem ik de massage op af, zodat die zoveel mogelijk aan jouw verwachtingen voldoet. Ontspanningsmassage is een zachtere variant van de sportmassage. Waar sportmassage als doel heeft om je dieper gelegen spieren te herstellen, werkt ontspanningsmassage voornamelijk in de buitenste lagen van het spierweefsel.Het tempo en de druk tijdens de ontspanningsmassage liggen lager. Door de lange en rustige strijkingen zul je merken dat je lichaam zich al snel ontspant. Daardoor ontstaat er ook mentale ontspanning. Je voelt de stress en vermoeidheid uit je lichaam wegvloeien! 

Ook als je geen fysieke klachten hebt is een ontspanningsmassage een echte aanrader!  De massage werkt preventief en zorgt ervoor dat je op tijd ontspant, waardoor je stress en vermoeidheid de baas blijft.

Meer massages:

Kijk hier voor mijn tarieven.

Heb je een vraag of wil je een afspraak maken? Neem dan contact met me op.