Mijn naam is Marjan Krassenburg. Ik werk als zelfstandig en gediplomeerd sportmasseur en sporttherapeut in Alphen aan den Rijn. Het is mijn missie om mijn cliënten soepel en ontspannen te laten bewegen.

Ik ben zelf een actieve sporter en vanuit mijn interesse in sport en beweging heb ik de opleiding sportmassage en verzorging gevolgd. Daarnaast volg ik regelmatig cursussen om mij verder te specialiseren in dit mooie vakgebied. In 2021/2022 heb ik de opleiding sporttherapeut gevolgd. Met deze kennis kan ik ook a-specifieke klachten aan het bewegingsapparaat met verschillende massagetechnieken effectief behandelen.

Hardlopen is één van mijn hobby’s, dat doe ik al zo lang ik me kan herinneren. Omdat ik het zo leuk vind, geef ik ook spinningles. Heerlijk om de deelnemers en mezelf een uur lang helemaal af te matten!

Ik hoop dat ik ook jou kan ondersteunen. Of dat nu is met een ontspanningsmassage om gespannen spieren weer soepel te maken. Of met een sportmassage om je sportieve doelen te realiseren! Samen bespreken we hoe jij zoveel mogelijk profijt van de behandeling kunt hebben.

Meer over Muscles and more