Je ervaart een belemmering, probleem of blokkade. Bijvoorbeeld bij jezelf als persoon, in relaties of werk, of je gezondheid. De vraag is: wat wil, kun en ga je eraan doen? Als je ervoor kiest om er iets mee te doen, kan coaching je daarbij helpen.

 • Denk aan situaties waar je veel stress of emoties ervaart, maar ook bij ziekte of rouw.
 • Coaching kan ook oplossingsgericht zijn. Bijvoorbeeld als je leven drastisch verandert door verlies van baan of bedrijf. Coaching kan je helpen om je weer waardevol te voelen of op zoek te gaan naar een nieuwe levensinvulling.
 • Ben je ondernemer, dan kun je soms het gevoel hebben dat je vastzit in een situatie of het lastig vindt om de juiste keuzes te maken. De coach fungeert in zo’n situatie als navigator, waardoor je zicht krijgt op de situatie en weer verder kunt.
 • Soms vragen veranderingen of situaties om een heel nieuwe benadering. Omdenken is een manier van coachen, waarbij je leert kijken naar de kwaliteiten die zich in de situatie voordoen en daarmee actief en creatief aan de slag gaat.

Wat brengt coaching je?

 • Coaching geeft inzicht in jezelf en in je denken en handelen
 • Met coaching werk je aan je persoonlijke en zakelijke ontwikkeling
 • Coaching helpt je ook om anderen beter te begrijpen
 • Coaching zet aan tot positieve veranderingen en het denken in kansen

Wat wordt er van mij verwacht als ik me laat coachen?

Coaching is hard werken en jezelf een spiegel durven voorhouden en soms ook je kwetsbaarheid laten zien. Alleen dan kun je jezelf ontdekken, ontwikkelen, je doel bereiken of grenzen aangeven. Als gecoachte ben je bereid naar jezelf te kijken en iets te willen veranderen, in positieve zin. Het uitgangspunt is dat de start van deze verandering aansluit bij jouw kwaliteiten en jouw innerlijke kracht en motivatie. Dit gebeurt in een veilige omgeving en met wederzijds vertrouwen tussen gecoachte en coach.

Wat mag jij verwachten van de coach?

De coach:

 • luistert, stelt vragen en analyseert om je mogelijkheden te laten ontdekken in gedrag en inzichten
 • geeft structuur aan het gesprek
 • beschikt over de juiste gespreksvaardigheden en tools die je helpen jouw doel te realiseren.

Mijn naam is Marjan Krassenburg. Ik heb ruim 14 jaar ervaring als communicatieadviseur en als vertrouwenspersoon. Mijn opleiding voor vertrouwenspersoon heb ik gevolgd bij Hubert Consult. Sinds 2018 heb ik mijn eigen massagepraktijk. In al deze functies zijn luisteren en het kunnen inleven in anderen belangrijke eigenschappen. In mijn praktijk staat aandacht voor het fysieke maar zeker ook het mentale welzijn van cliënten centraal. Vanuit deze interesse heb ik een coachingsopleiding gevolgd. Mijn kennis en ervaring zet ik graag in om jouw mentale welzijn te verbeteren.

Aanpak en tarieven

Als cliënt heb je recht op een veilige omgeving waarin jij je op je gemak voelt en vertrouwen hebt in mij, de coach. Daarom bied ik je altijd een kennismakinggesprek aan waarbij je aangeeft wat je wilt bespreken. Dit gesprek is vrijblijvend en verplicht je tot niets. Op basis van dit gesprek beslis je zelf of coaching iets voor je is. Als dat het geval is, zal ik je een voorstel doen voor een aanpak. Daarbij heb je keuze uit drie pakketten: Coaching Basis, Coaching Medium en Coaching Premium.

Elke aanpak start met een intakegesprek. Daarin maken we jouw vraag concreet en gaan we deze verder onderzoeken. Aan het einde van elk gesprek bespreken we welke stappen je gaat ondernemen om zo stapsgewijs de gewenste verandering in praktijk te brengen

Kennismakingsgesprek: gratis

Intakegesprek (90 minuten) € 90,-

Coaching Basis: € 210,-

 • Intake + 2 gesprekken (á 60 minuten)

Coaching Medium: € 330,-

 • Intake + 4 gesprekken (á 60 minuten)

Coaching Premium: € 450,-

 • Intake + 6 gesprekken (á 60 minuten)

Tarieven zijn exclusief BTW.

De gesprekken vinden plaats via video (MS Teams). Je kunt ook kiezen voor een locatie naar keuze of coaching tijdens een wandeling. Voor de optie op een externe locatie of wandelcoaching geldt een reiskostenvergoeding van € 0,19/km en een uurtarief op basis van € 30,- voor de reistijd.

Ben je ondernemer of zzp’er, dan kun je de kosten voor coaching opvoeren als aftrekpost in het kader van (bij)scholing. Informatie hierover vind je op de site van de belastingdienst.

Heb je interesse, wil je meer weten of een afspraak maken? Neem contact met me op via het formulier op de site of bel of app via 06-44886492.